Verwelkom jij onze gasten en serveer jij de lekkerste gerechten met een glimlach? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste F&B stagiair(e) om ons team te versterken!
Waarom zou je stage willen lopen bij Inntel Hotels?
Onze huidige stagiaires kunnen deze vraag het beste beantwoorden:
“Ik zou Inntel hotels zeker voordragen als stageplek! Hier heb ik de kans gehad om op een zeer educatieve manier mijn theorieën in de praktijk te brengen en inzicht te krijgen in mijn eigen kwaliteiten en leerpunten. Ik heb heel veel mogen leren, zoals het maken van cocktails, bedienen van de gasten en het communiceren met de gasten”. (F&B stagiaire Inntel Hotels Den Haag Marina Beach, 2024)
Daarnaast ontvang je:
- Een stagevergoeding van €500,- bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek;
- Een rooster dat rekening houdt met jouw wensen;
- Reiskostenvergoeding (>10 km woon-werkafstand, indien geen studenten OV-chipkaart);
- De kans om te werken in een internationaal, jong en enthousiast team;
- De mogelijkheid om vanaf €35,- te verblijven in een van onze hotels, plus 20% korting op F&B;
- Een bedrijfsuniform;
- Jaarlijks een themafeest met alle collega’s;
- Interessante doorgroeimogelijkheden binnen onze keten na je stage.
Wat ga je leren tijdens je stage?
Een dag als Food & Beverage stagiair(e) is zeer afwisselend. Je draait verschillende shifts, zoals ontbijtdiensten, lunch- of dinerbeurten. Tussendoor verwelkom je ook de groepen in de vergaderzalen.
Als je een ontbijtdienst draait, begin je vroeg. Je verwelkomt onze gasten en controleert of het ontbijtbuffet en de dranken goed zijn aangevuld. Daarnaast ruim je de tafels op en dek je ze weer opnieuw in, zodat een nieuw stel gasten snel kan plaatsnemen. Na het ontbijt ruim je samen met je team het restaurant op. Je pakt de stofzuiger en zorgt ervoor dat alles weer netjes is. Samen met een collega zet je de vergaderzaal klaar voor de vergadering van de volgende dag. Daarna is het tijd om de lunch voor te bereiden. De tijd vliegt voorbij en om 15:00 uur kun je lekker naar huis.
Vandaag draai je een avonddienst. Om 17:30 komen de eerste gasten binnen voor het diner. Je verwelkomt hen hartelijk en neemt hun drankenbestelling op. Vervolgens geef je hen de menukaart en doe je een aanbeveling. Daarna loop je naar de keuken om door te geven dat de gast van tafel 15 een glutenallergie heeft, zodat hier extra rekening mee kan worden gehouden. Je haalt het hoofdgerecht voor tafel 8 uit de keuken en serveert de borden uit. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt!
Vandaag werk je in het restaurant, maar morgen sta je achter de bar, zoals je op het rooster hebt gezien. Leuk! Dan mag je dranken en cocktails klaarmaken. Dit heb je nog niet eerder gedaan, maar een ervaren collega legt het je graag uit!
Herken jij jezelf in..
- Je bent communicatief vaardig en spreekt Nederlands en/of Engels;
- Je houdt ervan om gasten te verrassen: You’ll be surprised;
- Je bent representatief en hebt een flexibele houding.
Waar ga jij werken
Inntel Hotels Amsterdam Landmark heeft een stoer karakter dat geïnspireerd is op het industriële verleden van de omgeving. Het is de plek om te overnachten, dineren in Bar & Brasserie Werkspoor, zakelijke events te organiseren en volledig tot rust te komen in Spa Steam. Het wellness centre beschikt over een zwembad, Turks stoombad, sauna en massageruimte. Bovendien zijn alle luxe kamertypes uitgerust met een ronde bubbelbad in de kamer en/of een privé-sauna.
Locatie: VOC-kade 600, 1018 LG AMSTERDAM
Solliciteren kan via: sollicitatielandmark@inntelhotels.nl of via onderstaand formulier ter attentie van Remco de Wit, F&B Manager.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Solliciteer hier