Word jij Souschef bij ons nieuwe hotel in de wijk Oostenburg in Amsterdam?
Inntel Hotels Amsterdam Landmark, gevestigd in de wijk Oostenburg, opent haar deuren in het eerste kwartaal van 2021. Het 16 verdiepingen tellende hotel heeft een stoer karakter geïnspireerd op het rijke industriële verleden van de omgeving. Industrieel vakmanschap weerspiegelt in het gebruik van robuuste elementen zoals beton, metaal en zelfs een levensgroot geel kraanhuisje. Er komen 306 stijlvolle hotelkamers, 3 multifunctionele meeting rooms tot 250 personen, een bar & brasserie en een wellness club met zwembad, sauna, stoombad en fitness.
Wat ga je doen?
Dit betekent dat je je bezig houdt met de volgende werkzaamheden:
- Indelen en toewijzen van werkzaamheden, geven van aanwijzingen/ instructies, toezien op de voortgang en uitvoeringskwaliteit van de werkzaamheden;
- plannen van hoeveelheden voor te bereiden producten, bewaken van het verantwoord gebruik van grondstoffen;
- bewaken van de aansluiting met de bediening, (toezien op een continue) afstemming en communicatie met de bediening, vooral bij speciale verzoeken en verwachte problemen/stagnaties met bestellingen, uitgifteproces e.d.;
- opvangen en afhandelen van vragen, klachten, problemen e.d.; bij grote problemen inschakelen leidinggevende;
- toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden (huisstijl);
- zelf meewerken in de uitvoering (koken, doorgeef gereed maken van gerechten, opruimen, schoonmaken, e.d.);
- begeleiden/opleiden van nieuwe medewerkers/ stagiaires/leerlingen;
- bijdragen aan wijzigingen/vernieuwing menukaart en de ontwikkeling van recepten, garnituren, e.d.;
- doen van voorstellen aan de vakinhoudelijk leidinggevende (chefkok, ondernemer/eigenaar) vanuit dagelijkse praktijk en/of signalen uit de markt zowel op het gebied van producten/gerechten als werkprocessen;
- uitproberen en beoordelen nieuwe recepten;
- uitwerken van receptinstructies voor medewerkers.
- opstellen van bestellijsten voor de eigen partie c.q. totale keuken (bij afwezigheid van de chefkok);
- doorgeven van bestellingen aan leveranciers;
- zorgen voor de ontvangstcontrole en reclameren bij afwijkingen.
Wie ben jij?
- In bezit van diploma MBO niveau 4 werk- en denkniveau;
- aantoonbare kennis van alle kooktechnieken;
- kennis van producten/ingrediënten en (de samenstelling van) de menukaart;
- minimaal 5 jaar ervaring in verglijkbaar bedrijf.
Initiatief nemen:
- Begint uit zichzelf, wacht niet af;
- heeft vertrouwen in eigen kunnen en kwaliteit;
- kijkt in het eigen werk vooruit en komt in actie als dat nodig is;
- ziet als zaken (ook buiten het eigen werk) blijven liggen en pakt ze op als dat kan.
Coachen / Instrueren:
- Toont belangstelling voor anderen en wat hen bezighoudt;
- weet te motiveren en enthousiast te maken;
- geeft vertrouwen en ruimte om iets zelf te doen en fouten te maken;
- laat anderen voorbeeldgedrag zien.
Kwaliteitsgericht:
- Corrigeert direct als niet aan de eisen wordt voldaan;
- vraagt terugkoppeling van gasten over kwaliteit en service;
- komt met voorstellen om zaken beter te doen.
Oog voor detail / Nauwgezet:
- Is grondig, controleert de eigen werkzaamheden;
- is ordelijk en werkt overzichtelijk, ook bij overdracht van werkzaamheden;
- werkt volgens vaste procedures, voert de nodige controles uit.
Stressbestendig:
- Blijft onder moeilijke omstandigheden of hoge werkdruk kalm/rustig;
- herstelt snel na tegenslag of teleurstelling;
- blijft ook onder druk doelgericht werken.
Wij bieden jou:
Inntel Hotels is een moderne, gastvriendelijke en succesvolle hotelketen waarvan ieder hotel een eigen identiteit heeft welke aansluit op de locatie. De huidige luxe 4 en 5 sterren hotels in Amsterdam, Rotterdam, Zaandam, Eindhoven, Utrecht en Den Haag hebben een warme en professionele uitstraling.
In het hotel werken we met een echt topteam dat de slogan ‘You’ll be surprised’ voor gasten elke dag wil waarmaken. De slogan “You’ll be surprised” wordt iedere dag waargemaakt door onderscheidend te zijn in kwaliteit, beleving, sfeer en oprechte aandacht. Naast een collegiale werksfeer en bieden wij je het volgende:
- Een passend salaris en rooster gebaseerd op de horeca-cao; deze functie valt in loonschaal 7;
- 8% vakantietoeslag en 25 vakantiedagen op (fulltime) jaarbasis;
- deelname aan pensioenfonds Horeca & Catering;
- aantrekkelijke personeelskortingen bij verblijf in 1 van onze hotels en korting op F&B in onze eigen hotels;
- een jaarlijks themafeest met alle medewerkers van Inntel Hotels;
- een jaarlijks kerstpakket en gezellige nieuwjaarsbijeenkomst;
- collectieve kortingen op privéverzekeringen zoals auto-, inboedel- of reisverzekering;
- collectieve korting op basis- en aanvullende zorgverzekeringen bij drie gecontracteerde zorgverzekeraars en korting bij diverse sportscholen.
Je kunt jouw brief met C.V., foto en een korte motivatie (waarom jij denkt dat wij voor jou moeten kiezen), sturen naar de Rob Clerc, General Manager via rclerc@inntelhotels.nl