• Kamers & Suites
  • Wellness
  • Restaurant & Bar
  • Meetings & Events
  • Specials
  • Galerij
  • Contact & locatie
  • Over Inntel Hotels
Huidige bestemming
  • Ons verhaal
  • The Innsider
  • Loyaliteitsprogramma
  • Werken bij Inntel Hotels
  • Veelgestelde vragen
  • Pers
Huidige bestemming
  • Ons verhaal
  • The Innsider
  • Loyaliteitsprogramma
  • Werken bij Inntel Hotels
  • Veelgestelde vragen
  • Pers
.
.
.
.
.
.

Bar & Brasserie Werkspoor

Met een ligging langs de kade heeft u bij Bar & Brasserie Werkspoor een ongekend uitzicht op het water. Proef de heerlijke gerechten van onze chefs en geniet onder anderen van een gezonde salade, een burger vers van de grill of één van de vegetarische specialiteiten. Voor een drankje kunt ook plaatsnemen aan de bar of op het buitenterras.

Openingstijden ontbijtbuffet

Voor hotelgasten
Maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 10:30 uur
Zaterdag & zondag van 07:30 tot 11:00 uur

Openingstijden keuken

Lunch
Elke dag van 12:00 tot 17:00 uur

Diner
Zondag t/m donderdag van 17:00 tot 21:30 uur
Vrijdag & zaterdag van 17:00 tot 22:00 uur

Openingstijden Bar

Elke dag tot 23:30 uur

Inntel Classics
Lunch
Chefs Menu
Wijnkaart
Kerstmenu 2025
Voorgerechten • Appetizers
Soep van de dag • Soup of the day
8.5
Caesar salade • Caesar salad

Little gem • Parmezaanse kaas • ei · croutons
Little gem • Parmesan cheese • egg • croutons

Avocado
15.5
Kip & Spek • Chicken & bacon
16.5
Zalm • Salmon
17.5
Beef Carpaccio
15.5

Parmezaanse kaas · zongedroogde tomaten · pijnboompitten · kappertjes · truffelmayonaise
Parmesan cheese • sun dried tomatoes • pine nuts • capers • truffle mayonnaise

Bijgerechten • On the side
Boerenlandbrood • Farmhouse bread
6

Met drie dips • With three dips

Friet • Fries
6.5

Met mayonaise • With mayonnaise

Frisse salade • Fresh salad
6.5

Sla · tomaat · komkommer · ei · Franse dressing
Lettuce • tomato • cucumber • egg • French dressing

Hoofdgerechten • Main courses
Inntel Classic burger
22.5

Brioche · tomaat · augurk · kaas · mosterdsaus · rode ui · friet
Brioche • tomato • pickles • cheese • mustard sauce • red onion • fries

Vegetarische burger • Vegetarian burger
22.5

Brioche · tomaat · augurk · kaas · mosterdsaus · rode ui · friet
Brioche • tomato • pickles • cheese • mustard sauce • red onion • fries

Fish & Chips
24

Kabeljauw · ravigottesaus · frisse salade · friet
Cod fish • ravigote sauce • fresh salad • fries

Entrecôte • Sirloin steak
32.5

Steak · salade · friet · pepersaus
Steak • fresh salad • fries • pepper sauce

Pizza Margherita
15.5

Mozzarella • tomatensaus
Mozzarella • tomato sauce

Pizza tonijn • Pizza tuna
18.5

Tonijn · rode ui · olijven · rucola
Tuna • red onion • olives • rocket lettuce

Pizza Prosciutto
18.5

Prosciutto • kaas • tomaat • rucola
Prosciutto • cheese • tomato • rocket lettuce

Nagerechten • Desserts
Dame blanche
9.5

Vanille-ijs • chocoladesaus • slagroom
Vanilla ice cream • chocolate sauce • whipped cream

Crème brûlée
10.5

Karamelijs • slagroom
Caramel ice cream • whipped cream

Lunch
Boerenlandbrood tonijnsalade • Farmhouse bread with tuna salad
10.5

Rode ui • tomaat • ei • frisse salade
Red onion • tomato • egg • fresh salad

Boerenlandbrood uitsmijter • Farmhouse bread with fried egg
13.5

Drie gebakken eieren • ham • kaas
Three fried eggs • ham • cheese

Clubsandwich kip • Clubsandwich Chicken
15.5

Kipfilet • bacon • ei • komkommer • tomaat • mosterdmayonaise • chips
Chicken fillet • bacon • egg • cucumber • tomato • mustard mayonnaise • crisps

Clubsandwich kip met friet • Clubsandwich chicken with fries
17.5

Kipfilet • bacon • ei • komkommer • tomaat • mosterdmayonaise • friet
Chicken fillet • bacon • egg • cucumber • tomato • mustard mayonnaise • fries

Wrap zalm • Wrap salmon
14.5

Wrap • gerookte zalm • roomkaas • kappertjes • rode ui • romaine sla
Wrap • smoked salmon • cream cheese • capers • red onion • romain salad

Wrap hummus • Hummus Wrap
12.5

Bietenwrap • hummus • walnoten • rauwkost • romaine sla
Beetroot wrap • hummus • walnuts • raw vegetables • romain salad

Croque Monsieur
10.5

Wit brood • kaas • ham • bechamelsaus
White bread • cheese • ham • bechamel sauce

Caesar salade • Caesar salad

Little gem • Parmezaanse kaas • ei • croutons
Little gem • Parmesan cheese • egg • croutons

Avocado
15.5
Kip & spek • Chicken & bacon
16.5
Zalm • Salmon
17.5
Bijgerechten • On the side
Boerenlandbrood • Farmhouse bread
6

Met drie dips • With three dips

Friet • Fries
6.5

Met mayonaise • With mayonnaise

Frisse salade • Fresh salad
6.5

Sla • tomaat • komkommer • ei • Franse dressing
Lettuce • tomato • cucumber • egg • French dressing

Driegangenkeuzemenu 45 • Three-course à la carte menu 45
Voorgerechten • Appetizers
Tonijn Tataki • Tuna Tataki

Avocadocrème • mango • zeebanaan • pimentmayonaise

Avocado cream • mango • sea banana • pimento mayonnaise

Bospaddenstoelenravioli • Wild mushroom ravioli

Truffel • parmezaanschuim • bieslookolie  
Truffle • parmesan foam • chive oil 

Trio van wild • Trio of game

Wildpaté • wildkroket • gerookte hertenham  
Game pâté • game croquette • smoked venison ham

Hoofdgerechten • Main courses
Diamanthaas • Diamond steak

Pastinaakcrème • gratin • bospeen • zoetzure rode ui • rode portjus 
Parsnip cream • gratin • carrots • sweet and sour red onion • red port jus

Gegrilde knolselderij • Grilled celeriac

Chimichurri

St. Pierre filet • John Dory fillet

Mosselen tagliatelle  tomatensalsa  
Mussels • tagliatelle • tomato salsa

Nagerechten • Desserts
Pumpkinspicecheesecake • Pumpkin spice cheesecake

Hazelnootijs • pompoengel  
Hazelnut ice cream • pumpkin gel 

Chocolademousse • Chocolate mousse

Sinaasappelbrownie witte-chocoladeijs  
Orange brownie • white-chocolate ice cream

Speculoos dessert

Gekarameliseerde appel • gezouten karamel  
Caramelised apple • salted caramel

Mousserende Wijnen • Sparkling Wines
Glas
Fles
Cava Mas Bigas Brut
7.5
39.5
Cellers de L’Arboç, DO Cava

Méthode traditionnelle • zuiver • smaak opwekkend
Traditional method • pure • invigorating

Champagne Delot Blanc de Noirs ‘Réserve’ Brut
12%
79.5
Delot Père et Fils, AOP Champagne

Pinot Noir • zacht • complex • notig
Pinot Noir • soft • complex • nutty

BLÅ Sparkling Tea
0.0%
45
Copenhagen Sparkling Tea Company

Fris • levendig • blend van o.a. Jasmijn / Witte / Darjeeling thee
Fresh • lively • blend of Jasmine / White / Darjeeling tea among others

Witte Wijnen • White Wines
Glas
Fles
Round House Sauvignon Blanc
5.5
29
Leeuwenkuil Kelder, WO Coastal Region

Aromatisch • tropisch • fris
Aromatic • tropical • fresh

Pinot Grigio delle Venezie ‘Terre di Marca’
6
31.5
Corvezzo, DOC delle Venezie

Rond • exotisch • fris kruidig
Round • exotic • fresh spice

Löss Grüner Veltliner Niederösterreich
41
Schlosskellerei Gobelsburg, Niederösterreich

Mild • citrus • geconcentreerd
Mild • citrus • concentrated

Sancerre Domaine de la Rossignole
49.5
Pierre Cherrier et Fils, AOP Sancerre

Klassiek • mineraal • prachtige zuren
Classic • mineral • beautiful acidity

Quartaut Chardonnay Boisé
6.5
34

Hout • bloemen • soepel fruit
Wood • floral • smooth fruit

Rijk’s Chenin Blanc ‘Touch’
42.5
Rijk’s Wine Estate, WO Coastal Region

Subtiel eiken • appel • rijk
Subtle oak • apple • rich

Chardonnay Eisberg
0.0%
6
31.5
Sektkellerei Schloss Wachenheim, Trier

Tropisch • fris • druivig
Tropical • fresh • grapy

Rosé Wijnen • Rosé Wines
Glas
Fles
Mas des Lauriers Branche Rosé
6
31.5
Famille Lalaurie, IGP Coteaux de Narbonne

Zalmroze • bosaardbei • fijne zuren
Salmon pink • forest strawberry • fine acidity

Rioja Muga Rosado
39.5
Bodegas Muga, DOCa Rioja

Lichtroze • licht kruidig • sappig
Light pink • slightly spicy • juicy

Rode Wijnen • Red Wines
Glas
Fles
Spätburgunder Trocken
38.5
Weingut Manz, Qualitätswein Rheinhessen

Pinot Noir • vers rood fruit • fijn eiken
Pinot Noir • fresh red fruit • fine oak

Quartaut Merlot Boisé
6
31.5
Hugues et Bernard Jeanjean, IGP Pays d’Oc

Soepel • iets eiken • fruitig
Smooth • some oak • fruity

Passo del Sud ‘Appassimento’
6.5
34
Tarago, IGP Puglia

Zwoel • rijk fruit- Primitivo & Negroamaro
Soft • rich fruits • Primitivo & Negroamaro

Thorn-Clarke Barossa Shiraz
39.5
Thorn-Clarke Wines, GI Barossa

Robuust • peper • zwart fruit
Robust • pepper • black fruit

Fabre Montmayou Malbec ‘Reservado’
41
Bodegas Fabre, Mendoza

Elegant • zongedroogd fruit • vanille
Elegant • sun-dried fruits • vanilla

Rijk’s Pinotage ‘Touch’
43.5
Rijk’s Wine Estate, WO Coastal Region

Genereus • pruim • tonen van hout
Generous • plum • touch of wood

Zoete Wijn • Sweet Wine
Glas
Fles
Muschiato Moscato Dolce
9,5%
5.5
29
Cascina Pian d’Or, Piemonte

Friszoet • bloemig • abrikoos
Freshly sweet • floral • apricot

Kerstmenu 2025
Christmas menu 2025

Amuse geserveerd met een glas cava

Amuse served with a glas of cava

Voorgerecht • Starter
Tonijn Tataki • Tuna Tataki

Avocadocrème • mango • zeebanaan • pimentmayonaise

Avocado cream • mango • sea banana • pimento mayonnaise

Tussengerecht • Entremets
Bospaddenstoelenravioli • Wild mushroom ravioli

Truffel • parmezaanschuim • bieslookolie 

Truffle • parmesan foam • chive oi

Hoofdgerecht • Main course
Diamanthaas • Diamond steak

Pastinaakcrème • gratin • bospeen • zoetzure rode ui • rode portjus

Parsnip cream • gratin • carrots • sweet and sour red onion • red port jus

Dessert
Pumpkinspicecheesecake • Pumpkin spice cheesecake

Hazelnootijs • pompoengel 
Hazelnut ice cream • pumpkin gel 

Koffie of thee met friandises • Coffee or tea with friandises.
Viergangendiner € 69.50 p.p.

Het kerstmenu wordt geserveerd op 24, 25 en 26 december.
Uw reservering is definitief zodra u een bevestiging van ons heeft ontvangen.

Four-course dinner € 69.50 p.p.

The Christmas menu will be served on December 24, 25, and 26.
Your reservation is final once you have received our confirmation.

Nieuwsbrief

Schrijf u in om het laatste nieuws en speciale aanbiedingen te ontvangen.

Uw aanvraag is succesvol verzonden.