• Kamers & Suites
  • Wellness
  • Restaurant & Bar
  • Meetings & Events
  • Specials
  • Galerij
  • Contact & locatie
  • Over Inntel Hotels
Huidige bestemming
  • Ons verhaal
  • The Innsider
  • Loyaliteitsprogramma
  • Werken bij Inntel Hotels
  • Veelgestelde vragen
  • Pers
Huidige bestemming
  • Ons verhaal
  • The Innsider
  • Loyaliteitsprogramma
  • Werken bij Inntel Hotels
  • Veelgestelde vragen
  • Pers
.
.
.
.
.
.

The U Food & Drinks

Ontdek de warme sfeer van restaurant The U food & drinks en proef de smakelijke en diverse à la carte gerechten. Geniet van een heerlijke kop koffie met taart, diverse lunchgerechten en hapjes. Voor een verfrissende cocktail of lekker glaasje wijn, kunt u ook terecht bij de bar.

Openingstijden restaurant

Maandag t/m zondag: 18:00 – 21:00 uur

Openingstijden Bar

Maandag t/m zondag: 12:00 – 23:00 uur

Inntel Classics
Chefs Menu
Wijnkaart
Kerstmenu 2025
Voorgerechten • Appetizers
Soep van de dag • Soup of the day
8.5
Caesar salade

Little gem • Parmezaanse kaas • ei · croutons

Avocado
15.5
Kip & Spek • Chicken & bacon
16.5
Zalm • Salmon
17.5
Beef Carpaccio
15.5

Parmezaanse kaas · zongedroogde tomaten · pijnboompitten · kappertjes · truffelmayonaise
Parmesan cheese • sun dried tomatoes • pine nuts • capers • truffle mayonnaise

Bijgerechten • On the side
Boerenlandbrood • Farmhouse bread
6

Met drie dips • With three dips

Friet • Fries
6.5

Met mayonaise • With mayonnaise

Frisse salade • Fresh salad
6.5

Sla • tomaat • komkommer • ei • Franse dressing
Lettuce • tomato • cucumber • egg • French dressing

Hoofdgerechten • Main courses
Inntel Classic burger
22.5

Brioche • tomaat • augurk • kaas • mosterdsaus • rode ui • friet
Brioche • tomato • pickles • cheese • mustard sauce • red onion • fries

Vegetarische burger • Vegetarian burger
22.5

Brioche • tomaat • augurk • kaas • mosterdsaus • rode ui • friet
Brioche • tomato • pickles • cheese • mustard sauce • red onion • fries

Fish & Chips
24

Kabeljauw · ravigottesaus · frisse salade · friet
Cod fish • ravigote sauce • fresh salad • fries

Entrecôte • Sirloin steak
32.5

Steak · salade · friet · pepersaus
Steak • fresh salad • fries • pepper sauce

Pizza Margherita
15.5

Mozzarella · tomatensaus
Mozzarella • tomato sauce

Pizza tonijn • Pizza tuna
18.5

Tonijn · rode ui · olijven · rucola
Tuna • red onion • olives • rocket lettuce

Pizza Prosciutto
18.5

Prosciutto · kaas · tomaat · rucola
Prosciutto • cheese • tomato • rocket lettuce

Nagerechten • Desserts
Dame blanche
9.5

Vanille-ijs • chocoladesaus • slagroom
Vanilla ice cream • chocolate sauce • whipped cream

Crème brûlée
10.5

Karamelijs · slagroom
Caramel ice cream • whipped cream

Driegangen keuzemenu 49.50 • Three course menu 49.50
Voorgerechten · Appetizers
Steak tartaar • Steak tartare
16.5

Crème van eidooier · augurk · krokante Parmezaanse kaas kaantjes 

Cream of egg yolk · pickle · crispy Parmesan cheese  

Softshellkrab met couscoussalade • Softshell crab with couscous salad
17.5

Paprika · mango · koriander · rode ui · harissa-mayonaise 
Bell pepper · mango · coriander · red onion · harissa mayonnaise 

Terrine van rode biet en geitenkaas • Terrine of beetroot and goat cheese
15.5

Citroenmayonaise · pistachecrumble · zoetzure Chioggia-biet 
Lemon mayonnaise · pistachio crumble · sweet and sour Chioggia beet

Hoofdgerechten · Main courses
Picanha Steak
30.5

Romige schorseneren · truffelsaus · schorsenerenchips
Creamy salsify · truffle sauce · salsify chips

Gebakken kabeljauw • Fried Cod
29.5

Aardappelmousseline sinaasappel-gegaarde witlof · dille béchamel 

Potato mousseline · orange-braised endive · dill béchamel 

Open ricotta ravioli
25.5

Walnoot · spinazie · geitenkaas 

Walnut · spinach · goat cheese 

Nagerechten · Desserts
Sweet & Taste (3 mini’s)
15

Mango Kulfi · Cheesecake · Brownie 

Mousserende Wijnen • Sparkling Wines
Glas
Fles
Cava Mas Bigas Brut
7.5
39.5
Cellers de L’Arboç, DO Cava

Méthode traditionnelle • zuiver • smaak opwekkend
Traditional method • pure • invigorating

Champagne Delot Blanc de Noirs ‘Réserve’ Brut
12%
79.5
Delot Père et Fils, AOP Champagne

Pinot Noir • zacht • complex • notig
Pinot Noir • soft • complex • nutty

BLÅ Sparkling Tea
0.0%
Copenhagen Sparkling Tea Company

Fris • levendig • blend van o.a. Jasmijn / Witte / Darjeeling thee
Fresh • lively • blend of Jasmine / White / Darjeeling tea among others

Witte Wijnen • White Wines
Glas
Fles
Round House Sauvignon Blanc
5.5
29
Leeuwenkuil Kelder, WO Coastal Region

Aromatisch • tropisch • fris
Aromatic • tropical • fresh

Pinot Grigio delle Venezie ‘Terre di Marca’
6
31.5
Corvezzo, DOC delle Venezie

Rond • exotisch • fris kruidig
Round • exotic • fresh spice

Löss Grüner Veltliner Niederösterreich
41
Schlosskellerei Gobelsburg, Niederösterreich

Mild • citrus • geconcentreerd
Mild • citrus • concentrated

Sancerre Domaine de la Rossignole
49.5
Pierre Cherrier et Fils, AOP Sancerre

Klassiek • mineraal • prachtige zuren
Classic • mineral • beautiful acidity

Quartaut Chardonnay Boisé
6.5
34
Hugues et Bernard Jeanjean, IGP Pays d’Oc

Hout • bloemen • soepel fruit
Wood • floral • smooth fruit

Rijk’s Chenin Blanc ‘Touch’
42.5
Rijk’s Wine Estate, WO Coastal Region

Subtiel eiken • appel • rijk
Subtle oak • apple • rich

Chardonnay Eisberg
0.0%
6
31.5
Sektkellerei Schloss Wachenheim, Trier

Tropisch • fris • druivig
Tropical • fresh • grapy

Rosé Wijnen • Rosé Wines
Glas
Fles
Mas des Lauriers Branche Rosé
6
31.5
Famille Lalaurie, IGP Coteaux de Narbonne

Zalmroze • bosaardbei • fijne zuren
Salmon pink • forest strawberry • fine acidity

Rioja Muga Rosado
39.5
Bodegas Muga, DOCa Rioja

Lichtroze • licht kruidig • sappig
Light pink • slightly spicy • juicy

Rode Wijnen • Red Wines
Glas
Fles
Spätburgunder Trocken
38.5
Weingut Manz, Qualitätswein Rheinhessen

Pinot Noir • vers rood fruit • fijn eiken
Pinot Noir • fresh red fruit • fine oak

Quartaut Merlot Boisé
6
31.5
Hugues et Bernard Jeanjean, IGP Pays d’Oc

Soepel • iets eiken • fruitig
Smooth • some oak • fruity

Passo del Sud ‘Appassimento’
6.5
34
Tarago, IGP Puglia

Zwoel • rijk fruit- Primitivo & Negroamaro
Soft • rich fruits • Primitivo & Negroamaro

Thorn-Clarke Barossa Shiraz
39.5
Thorn-Clarke Wines, GI Barossa

Robuust • peper • zwart fruit
Robust • pepper • black fruit

Fabre Montmayou Malbec ‘Reservado’
41
Bodegas Fabre, Mendoza

Elegant • zongedroogd fruit • vanille
Elegant • sun-dried fruits • vanilla

Rijk’s Pinotage ‘Touch’
43.5
Rijk’s Wine Estate, WO Coastal Region

Genereus • pruim • tonen van hout
Generous • plum • touch of wood

Zoete wijn
Glas
Fles
Muschiato Moscato Dolce
5.5
29
Cascina Pian d’Or, Piemonte

Friszoet • bloemig • abrikoos
Freshly sweet • floral • apricot

Kerstmenu 2025
Christmas menu 2025

Amuse geserveerd met een glas cava

Amuse served with a glas of cava

Voorgerecht • Starter
Tonijn Tataki • Tuna Tataki

Avocadocrème • mango • zeebanaan • pimentmayonaise

Avocado cream • mango • sea banana • pimento mayonnaise

Tussengerecht • Entremets
Bospaddenstoelenravioli • Wild mushroom ravioli

Truffel • parmezaanschuim • bieslookolie 
Truffle • parmesan foam • chive oil

Hoofdgerecht • Main course
Diamanthaas • Diamond steak

Pastinaakcrème • gratin • bospeen • zoetzure rode ui • rode portjus

Parsnip cream • gratin • carrots • sweet and sour red onion • red port jus  

Dessert
Pumpkinspicecheesecake • Pumpkin spice cheesecake

Hazelnootijs • pompoengel 
Hazelnut ice cream • pumpkin gel 

Koffie of thee met friandise • Coffee or tea with friandises
Viergangendiner € 69.50 p.p.

Het kerstmenu wordt geserveerd op 24, 25 en 26 december 
Uw reservering is definitief zodra u een bevestiging van ons heeft ontvangen

Four-course dinner € 69.50 p.p.

The Christmas menu will be served on December 24, 25, and 26. 
Your reservation is final once you have received our confirmation.

Nieuwsbrief

Schrijf u in om het laatste nieuws en speciale aanbiedingen te ontvangen.

Uw aanvraag is succesvol verzonden.