• Rooms & Suites
  • Wellness
  • Restaurant & Bars
  • Meetings & Events
  • Specials
  • Gallery
  • Contact & location
  • About Inntel Hotels
Current destination
Utrecht Centre
  • Our Story
  • The Innsider
  • Loyalty Program
  • Working at Inntel Hotels
  • Frequently Asked Questions
  • Press
Current destination
Utrecht Centre
  • Our Story
  • The Innsider
  • Loyalty Program
  • Working at Inntel Hotels
  • Frequently Asked Questions
  • Press
.
.
.
.
.
.

The U Food & Drinks

Enjoy the relaxed urban vibe of the U food & drinks. The cobblestones that are typical for the city centre catch the eye in the bar and brasserie. Enjoy a great cup of coffee with home-made apple pie and heavenly sandwiches. Dine in Utrecht at the U food & drinks and enjoy an extensive à la carte dinner. The bar and terrace of the U food & drinks also welcome you for a drink, a soothing glass of wine or a few bites.

Openingstijden restaurant

Monday to Sunday: 18:00 PM – 21:00 PM

Openingstijden Bar

Monday to Sunday: 12:00 PM – 23:00 PM

Inntel Classics
Chefs Menu
Wines
Voorgerechten • Appetizers
Soep van de dag • Soup of the day
8.5
Caesar salade

Little gem • Parmezaanse kaas • ei · croutons

Avocado
15.5
Kip & Spek • Chicken & bacon
16.5
Zalm • Salmon
17.5
Beef Carpaccio
15.5

Parmezaanse kaas · zongedroogde tomaten · pijnboompitten · kappertjes · truffelmayonaise
Parmesan cheese • sun dried tomatoes • pine nuts • capers • truffle mayonnaise

Bijgerechten • On the side
Boerenlandbrood • Farmhouse bread
6

Met drie dips • With three dips

Friet • Fries
6.5

Met mayonaise • With mayonnaise

Frisse salade • Fresh salad
6.5

Sla • tomaat • komkommer • ei • Franse dressing
Lettuce • tomato • cucumber • egg • French dressing

Hoofdgerechten
Inntel Classic burger
22.5

Brioche · tomaat · augurk · kaas · mosterdsaus · rode ui · friet

Vegetarische burger
22.5

Brioche · tomaat · augurk · kaas · mosterdsaus · rode ui · friet

Fish & Chips
24

Kabeljauw · ravigottesaus · frisse salade · friet

Entrecôte
29.5

Steak · salade · friet · pepersaus

Pizza Margherita
15.5

Mozzarella · tomaat

Pizza Tonijn
18.5

Tonijn · rode ui · olijven · rucola

Pizza Prosciutto
18.5

Prosciutto · kaas · tomaat · rucola

Nagerechten
Dame blanche
9.5

Vanille-ijs · chocoladesaus · slagroom

Crème brûlée
10.5

Karamelijs · slagroom

Driegangen keuzemenu 49.50 • Three course menu 49.50
Voorgerechten · Appetizers
Carpaccio • Beef carpaccio
15.5

Dungesneden rundvlees, rucola, Parmezaanse kaas, groene pesto, citroensap en zwarte peper •

Thinly sliced beef, arugula, Parmesan cheese, green pesto, lemon juice and black pepper

Ceviche van kabeljauw • Cod ceviche
17.5

Verse kabeljauw, limoen, rode ui, koriander en chili •

Fresh cod, lime, red onion, coriander and chili

Burrata salade • Burrata salad
14.5

Burrata, cherrytomaten, aardbeien, basilicum, geroosterde focaccia, olijfolie en balsamico •

Burrata, cherry tomatoes, strawberries, basil, toasted focaccia, olive oil and balsamic vinegar

Hoofdgerechten · Main courses
Ribeye
29.95

Ribeye met chimichurri, seizoensgroenten en geroosterde aardappelen •

Ribeye with chimichurri, seasonal vegetables and roasted potatoes

Zeebaarsfilet • Seabass fillet
32.5

Zeebaarsfilet, gegrilde groenten, courgettepuree met een zoetzure citroenpartje •

Seabass fillet, grilled vegetables, courgette purée with a sweet and sour lemon wedge

Utrechtse seizoensgroenten • Utrecht seasonal vegetables
25.5

Gegrilde prei, courgette en bloemkool met wortelpuree, hazelnootcrumble en shisoblad •

Grilled leeks, zucchini and cauliflower with carrot puree, hazelnut crumble and shiso leaf

Nagerechten · Desserts
Cheesecake mousse
9.5

Luchtige cheesecake mousse op een krokante bodem met aardbeiensaus •

Light cheesecake mousse on a crispy base with strawberry sauce

Brownie
9.5

Smeuïge chocoladetaart met warme chocoladesaus en vanille-ijs •

Fudgy chocolate cake with warm chocolate sauce and vanilla ice cream

Mousserende Wijnen • Sparkling Wines
Glas
Fles
Cava Mas Bigas Brut
7.5
39.5
Cellers de L’Arboç, DO Cava

Méthode traditionnelle • zuiver • smaak opwekkend
Traditional method • pure • invigorating

Champagne Delot Blanc de Noirs ‘Réserve’ Brut
12%
79.5
Delot Père et Fils, AOP Champagne

Pinot Noir • zacht • complex • notig
Pinot Noir • soft • complex • nutty

BLÅ Sparkling Tea
0.0%
Copenhagen Sparkling Tea Company

Fris • levendig • blend van o.a. Jasmijn / Witte / Darjeeling thee
Fresh • lively • blend of Jasmine / White / Darjeeling tea among others

Witte Wijnen • White Wines
Glas
Fles
Round House Sauvignon Blanc
5.5
29
Leeuwenkuil Kelder, WO Coastal Region

Aromatisch • tropisch • fris
Aromatic • tropical • fresh

Pinot Grigio delle Venezie ‘Terre di Marca’
6
31.5
Corvezzo, DOC delle Venezie

Rond • exotisch • fris kruidig
Round • exotic • fresh spice

Löss Grüner Veltliner Niederösterreich
41
Schlosskellerei Gobelsburg, Niederösterreich

Mild • citrus • geconcentreerd
Mild • citrus • concentrated

Sancerre Domaine de la Rossignole
49.5
Pierre Cherrier et Fils, AOP Sancerre

Klassiek • mineraal • prachtige zuren
Classic • mineral • beautiful acidity

Quartaut Chardonnay Boisé
6.5
34
Hugues et Bernard Jeanjean, IGP Pays d’Oc

Hout • bloemen • soepel fruit
Wood • floral • smooth fruit

Rijk’s Chenin Blanc ‘Touch’
42.5
Rijk’s Wine Estate, WO Coastal Region

Subtiel eiken • appel • rijk
Subtle oak • apple • rich

Chardonnay Eisberg
0.0%
6
31.5
Sektkellerei Schloss Wachenheim, Trier

Tropisch • fris • druivig
Tropical • fresh • grapy

Rosé Wijnen • Rosé Wines
Glas
Fles
Mas des Lauriers Branche Rosé
6
31.5
Famille Lalaurie, IGP Coteaux de Narbonne

Zalmroze • bosaardbei • fijne zuren
Salmon pink • forest strawberry • fine acidity

Rioja Muga Rosado
39.5
Bodegas Muga, DOCa Rioja

Lichtroze • licht kruidig • sappig
Light pink • slightly spicy • juicy

Rode Wijnen • Red Wines
Glas
Fles
Spätburgunder Trocken
38.5
Weingut Manz, Qualitätswein Rheinhessen

Pinot Noir • vers rood fruit • fijn eiken
Pinot Noir • fresh red fruit • fine oak

Quartaut Merlot Boisé
6
31.5
Hugues et Bernard Jeanjean, IGP Pays d’Oc

Soepel • iets eiken • fruitig
Smooth • some oak • fruity

Passo del Sud ‘Appassimento’
6.5
34
Tarago, IGP Puglia

Zwoel • rijk fruit- Primitivo & Negroamaro
Soft • rich fruits • Primitivo & Negroamaro

Thorn-Clarke Barossa Shiraz
39.5
Thorn-Clarke Wines, GI Barossa

Robuust • peper • zwart fruit
Robust • pepper • black fruit

Fabre Montmayou Malbec ‘Reservado’
41
Bodegas Fabre, Mendoza

Elegant • zongedroogd fruit • vanille
Elegant • sun-dried fruits • vanilla

Rijk’s Pinotage ‘Touch’
43.5
Rijk’s Wine Estate, WO Coastal Region

Genereus • pruim • tonen van hout
Generous • plum • touch of wood

Zoete wijn
Glas
Fles
Muschiato Moscato Dolce
5.5
29
Cascina Pian d’Or, Piemonte

Friszoet • bloemig • abrikoos
Freshly sweet • floral • apricot

Stay up to date

Sign up to receive the latest news and special offers.

Your request has been successfully submitted.